Doe eens goed gek
Facebook Twitter Instagram

Waarom doet Janssen-Cilag B.V./NV dit?

Janssen-Cilag B.V./NV heeft deze bewustwordingscampagne ontwikkeld voor iedereen die het doel van dit project ondersteunt: het verminderen van het onbegrip en het sociale isolement wat helaas vaak het gevolg is van een psychotische ervaring op jongvolwassen leeftijd.

Al sinds het midden van de vorige eeuw was dr. Paul Janssen, de oprichter en wetenschappelijke leider van Janssen, zeer betrokken bij de psychiatrie. Deze betrokkenheid zit nog altijd in het hart van het bedrijf. Het uit zich niet alleen in de continue zoektocht naar de oorzaken van psychoses, naar betere medicatie en naar nieuwe toedieningsvormen daarvan, maar ook in maatschappelijke betrokkenheid. Bij veel aandoeningen maar zeker binnen het domein van de psychoses is er in het voorzien van de juiste en genuanceerde informatie, nog ontzettend veel winst te behalen.


Deze website is bedoeld voor bezoekers uit Nederland en België.
© Janssen-Cilag B.V. - EM-09785 - 25-apr-2019 en © Janssen-Cilag NV - EM-09785 - 25-apr 2019 vu/er Vincent Seynhaeve, Antwerpseweg 15-17, 2340 Beerse
Deze site wordt onderhouden door Janssen-Cilag B.V. en Janssen-Cilag NV die als enige verantwoordelijk zijn voor de inhoud.
Laatst gewijzigd op: 25-04-2019