Doe eens goed gek
Facebook Twitter Instagram

Algemene voorwaarden NL

Intellectuele eigendomsrechtenDe inhoud van de website www.goedgek.com is, tenzij anders aangegeven, eigendom van of gecontroleerd door Janssen-Cilag B.V. en wordt wereldwijd beschermd door intellectuele eigendomsrechten van Janssen-Cilag B.V. Het staat u vrij om de inhoud of gedeelten ervan naar uw eigen computer te halen (downloaden) voor eigen gebruik mits u het alleen gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Het wijzigen of verveelvoudigen van de inhoud is echter niet toegestaan. U mag de inhoud ook niet op een andere manier kopiëren of gebruiken tenzij met voorafgaande schriftelijke toestemming van Janssen-Cilag B.V.

De handelsmerken, merknamen, productverpakkingen of producten die voorkomen op deze website zijn in Nederland en internationaal beschermd. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Janssen-Cilag B.V., behalve voor het aanduiden van de producten en diensten van het bedrijf.

Alle berichten die u naar deze website of anderszins per e-mail (electronic mail) naar Janssen-Cilag B.V. zendt, worden door Janssen-Cilag B.V. met zorg behandeld zoals is vastgesteld in de op deze site opgenomen privacy verklaring. Janssen-Cilag B.V. behoudt zich wel het recht voor de inhoud van deze berichten, met inbegrip van ideeën, uitvindingen, concepten, technieken en procédés, of de daarin besloten kennis te gebruiken voor de doeleinden zoals die zijn verwoord in de privacy verklaring danwel voor doeleinden die staan vermeld op de plaatsen op deze site waar u informatie kunt invoeren.

AansprakelijkheidJanssen-Cilag B.V. doet uiteraard haar uiterste best om actuele en correcte informatie aan te bieden op deze website, maar kan geen garantie geven dat de verstrekte informatie te allen tijde volledig, actueel en correct is. Janssen-Cilag B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel ten gevolge van uw toegang, of het niet verkrijgen van toegang, tot deze website. Deze website is bedoeld voor bezoekers uit Nederland en België.

Deze website kan verbindingen ('links') of verwijzingen naar andere sites bevatten ten behoeve van het gemak van de bezoekers van deze site. Janssen-Cilag B.V. kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud van sites van derden en kan evenmin aansprakelijk zijn voor enige schade of letsel voortkomend uit de inhoud van die sites.

Deze website kan informatie bevatten die afkomstig is van anderen dan Janssen-Cilag B.V. bijvoorbeeld in het kader van een openbaar forum zoals discussieplatforms, bulletin boards, chatboxes en dergelijke. Aangezien Janssen-Cilag B.V. geen invloed heeft op de inhoud van deze door derden ingezonden informatie kan Janssen-Cilag B.V. geen verantwoordelijkheid dragen voor deze inhoud. Evenmin kan Janssen-Cilag B.V. garanderen dat deze informatie volledig, actueel en correct is. Janssen-Cilag B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel die hieruit kan voortkomen.

Wijzigingen op de website


Om er onder meer voor te zorgen dat de informatie op deze website actueel, volledig en correct is, behoudt Janssen-Cilag B.V. zich het recht voor om de inhoud van deze site op elk moment te verwijderen, wijzigen of aan te vullen, zonder voorafgaande mededeling.

Laatst bijgewerktDeze algemene voorwaarden werden voor het laatst aangepast op 25 april 2019

Deze website is bedoeld voor bezoekers uit Nederland en België.

Deze website is bedoeld voor bezoekers uit Nederland en België.
© Janssen-Cilag B.V. - EM-09785 - 25-apr-2019 en © Janssen-Cilag NV - EM-09785 - 25-apr 2019 vu/er Vincent Seynhaeve, Antwerpseweg 15-17, 2340 Beerse
Deze site wordt onderhouden door Janssen-Cilag B.V. en Janssen-Cilag NV die als enige verantwoordelijk zijn voor de inhoud.
Laatst gewijzigd op: 25-04-2019